Pogoji poslovanja

POGOJI NAKUPA ČILI PEKOČIH OMAK IN DRUGIH PEKOČIH IZDELKOV

UPORABLJAJO SE KOT DODATEK HRANI ZA BOLJŠI OKUS, IN NISO NAMENJENI DIREKTNEMU UŽIVANJU!!!

  • Zaradi izjemne pikantnosti nekaterih proizvodov se jih lahko uporabi samo kot dodatek hrani za boljši okus ali kot zbirateljski izdelek. Ti izdelki lahko povzročijo resne poškodbe, če se neposredno zaužijejo in / ali nanesejo na kožo, oči, ali katere koli druge organe telesa.
  • Vsak od teh proizvodov se uporablja na lastno odgovornost!
  • Če ta izdelek podarite kot darilo, morate  prejemniku v celoti razložiti pravilno ravnanje z izdelkom in možnost nevarnosti.
  • Gostilna Karla, Bračič Ivanka s.p., njegovi zaposleni, njegovi dobavitelji, njegovi distributerji ne prevzemajo nobene odškodninske ali druge odgovornosti za morebitno škodo in / ali poškodbo, ki je nastala pri zaužitju katerega koli od teh izdelkov!

 

Pogoji poslovanja
Svetujemo vam, da pred uporabo spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Mojstri okusov spletna trgovina www.mojstriokusov.si je spletna trgovina, s katero upravlja podjetje Gostilna Karla, Bračič Ivanka s.p. in si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani www.mojstriokusov.si

Spletna trgovina
www.mojstriokusov.si, je blagovna znamka, s katero upravlja podjetje Gostilna Karla, Bračič Ivanka s.p.

Cene
Vse cene v spletni trgovini www.mojstriokusov.si so navedene v EUR in že vsebujejo DDV. Vse cene veljajo ob potrditvi naročila s strani Gostilne Karla (Mojstri okusov).

Naročila
Podatki o oddanem naročilu so shranjeni pri Gostilni Karla. Dosegljivi so ali v uporabniškem računu posameznega uporabnika (dostop preko interneta) ali v podatkovni bazi podjetja Gostilna Karla, Bračič Ivanka s.p. (dostop osebno ali po telefonu). Naročilo lahko sklenete po telefonu, elektronski pošti ali internetu preko spletne trgovine. Popravke ali dodatke k naročilu nam lahko pošljete po elektronski pošti (info@mojstriokusov.si) ali telefonu 02 608 30 31.

Koraki nakupa
Izbor artiklov – oddaja naročila Uporabnik označi izbrane artikle in količino, v košarici ter na blagajni izpolni vse potrebne podatke in odda naročilo. Naročilo se postavi v čakalno vrsto, kupec pa dobi kopijo naročila v svoj poštni predal. Kupec ima možnost preklicati naročilo v vrsti preko elektronske pošte v času štirih ur. Naročilo se hrani v “Arhivu” na strežniku ponudnika.

Potrditev naročila
V roku najkasneje 48 ur ponudnik pregleda naročilo, preveri dobavljivost  izdelka ter potrdi naročilo oziroma ga zavrne. V primeru, da se cena v času obdelave naročila spremeni, za uporabnika velja cena, ki jo je oddal ob naročilu. Ponudnik si pridržuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko. Naročilo uporabnika, je v primeru potrditve naročila s sporočilom “V obdelavi”, nepreklicno potrjeno.

Dobavni roki
Ponudnik se bo potrudil, da bo blago odposlano v navedenih rokih. Po oddaji naročila boste prejeli sporočilo s kopijo naročila, ki vsebuje naročene artikle in skupno ceno. V primeru kakršnih kolik vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim naročilom nas lahko kontaktirate na E-poštni naslov info@mojstriokusov.si ali na telefonsko številko 02 608 30 31. V primeru, da blaga, ki ste ga naročili, ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku.

Preklic naročila
Uporabnik lahko prekliče naročilo v roku 4 ur po oddaji naročila po elektronski pošti. Po preteku 4 ur mora preklic naročila opraviti preko telefona.

Dostava in stroški
Dostavo naročenega blaga opravlja GLS. Naročila bodo odpremljena najkasneje v 5 delovnih dneh (pod pogojem, da je blago na zalogi). Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije (za drugačen dogovor nas prosim povprašajte). V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, lahko paket prevzamete na svoji poštni enoti.  Stroški dostave blaga pri plačilu po povzetju so 5,50€. Pri naročilu nad 39,00€ stroške odpošiljanja krije prodajalec.

Za osebni prevzem pokličite 02/ 608 30 31, 041/210 783 ali se oglasite v naši hiši.

Vračilo blaga
Kupec lahko kupljeno blago v roku 3-eh dneh po prejemu vrne na naslov Bračič Ivanka s.p., Ljubljanska cesta 17, ali nas o tej želji obvesti po e-pošti. Vrnjeni izdelki morajo biti  nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti tudi kopija računa. Kupnino vrnemo oziroma kupljeno blago zamenjamo v 8-ih dneh. Kupnino vrnemo na račun kupca, ki ga mora kupec navesti ob vračilu blaga.

Varovanje podatkov in zasebnost
Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletno trgovino Mojstri okusov je nujen in izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev Mojstriokusov. Mojstriokusov ali njegov upravitelj ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki tretji osebi. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, če se ne strinjate z načinom uporabe.

Pravno obvestilo
Spletna trgovina Mojstriokusov in vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati  ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

Odgovornosti
Ivanka Bračič s.p. se trudi, da bi ta stran vključevala točne in ažurne informacije. Vendar pa Ivanka Bračič s.p. ne daje garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnih strani Mojstriokusov.si. Slike artiklov so simbolične in ne predstavljajo dejanskega stanja.

Podatki o upravljalcu
Podatki o upravljalcu se nahajajo na povezavi KONTAKT.